×

Kundeservice

Kontakt muligheder:

1: Telefon: +45 51203141
2: Mail: info@woops.dk

Vi svare indenfor 24 timer på mail, men skriv gerne til os på facebook.

Åbningstider:

Man-Fre 10:00 - 16:00
Lør - 10:00 - 14:00
Besøg i butikken, kun efter aftale pr. telefon.

Glemt detaljer?

Cookies

OVERSIGT

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er cookies?
  3. Blokering eller sletning af cookies
  4. Formål med cookies på woops.dk
  5. Google Analytics
  6. Brug af personoplysninger
  7. Kontakt vedrørende personoplysninger
  8. Beskyttelse af personoplysnninger

 

  1. EJEROPLYSNINGER

www.woops.dk ejes af:
Woops v. Tove Jørgensen
Jægerskoven 18
6520 Toftlund
CVR: 37207810
Telefon: 5120 3141
Email: info@woops.dk

 

  1. HVAD ER COOKIES

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, når du besøger en hjemmeside. Der er ingen personoplysninger i cookies, de kan ikke indeholde virus og er i sig selv ikke farlige. Reglerne for danske hjemmesiders brug af cookies er lagt fast i et EU-direktiv, der fastslår, at brugere af hjemmesider i EU skal gøres opmærksom på, hvilke cookies hjemmesiderne bruger. Du kan læse mere om cookiebekendtgørelsen på Erhvervsstyrelsens hjemmeside:

Klik her for at gå til Erhvervsstyrelsens sider om cookies (linket åbner i et nyt vindue).

 

  1. BLOKERING ELLER SLETNING AF COOKIES PÅ DIN COMPUTER, MOBIL ELLER TABLET

Gå til din browsers indstillinger for at se, blokere eller slette cookies. Du skal være opmærksom på, at hvis du blokerer for alle cookies, vil du opleve, at mange hjemmesider ikke fungerer korrekt.

 

  1. FORMÅL MED COOKIES PÅ WOOPS WEBSHOP

Vi bruger cookies til at genkende din computer, mobil eller tablet, hvis du har besøgt siden før. Desuden bruger vi cookies til at indsamle data om, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside.

 

  1. GOOGLE ANALYTICS

Woops website bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Det giver os mulighed for at opdage fejl og skabe den bedste brugeroplevelse for besøgende og kunder på vores website. Du kan til hver en tid underrette Google om, at de ikke må lagre cookies fra Google Analytics på din computer.

Klik her for at fravælge cookies fra Google Analytics (linket åbner i et nyt vindue)

 

  1. PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service som Woops tilbyder, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Vi videregiver kun dine oplysninger til vores samarbejdspartnere, som f.eks. fragtfirmaer, i det omfang det er nødvendigt for at ekspedere dine ordrer.

6.1 KONTAKT VEDRØRENDE PERSONOPLYSNINGER

Du har ret til, ved forespørgsel, at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Woops, skal du rette henvendelse på info@woops.dk eller telefon 5120 3141. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

6.2 BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, samt er alle sider på Woops.dk HTTPS beskyttet med certifikat. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Woops opbevarer personoplysninger og relevant købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten.

 

SENEST OPDATERET DEN 09.01.2016

TOP